Çalışma Alanlarımız

Türkiye’nin gelişen ve dünyaya entegre olan ekonomisi ve bu kapsamda çeşitlenen hizmet taleplerine cevap verebilmek amacı ile AVY Hukuk bünyesinde, konusunda uzman avukatlardan oluşan departmanlar bulunmaktadır.

Hukukun Her Alanında Hizmet

Arabuluculuk

6325 sayılı Hukuk Uyuşmazlıklarında Arabuluculuk Kanununda düzenlenen ve alternatif çözüm yolu olarak nitelendirilen arabuluculuk, davaya konu olmuş 

Gayrimenkul & İnşaat

Tapu iptal davaları, müdahalenin men’i ve el atmanın önlenmesi davaları, şuf’a, ön alım davaları, muris muvazaası davaları ve kamulaştırma davalarında önemli bir tecrübeye sahibiz.

Ceza Hukuku

Genel ceza hukukunun konusu suç kavramının maddi ve manevi unsurlarıyla tanımı, ceza hukukuna hâkim olan genel ilkeler, ceza kavramının tanımı, suçu ortadan 

Sağlık Hukuku

Sağlık ve ilaç alanındaki uzman avukatlarımız, ilaç ve sağlık hukuku alanında hukuki danışmanlık ve avukatlık hizmetleri sunmaktadır.

Şirketler ve Sözleşmeler

AVY Hukuk Bürosu, çok geniş bir sektör yelpazesindeki yerli ve yabancı müvekkillerine şirketler hukuku ve ticaret hukuku kapsamında ihtiyaç duydukları her türlü hususla ilgili olarak son derece 

Boşanma Hukuku

Boşanma, evlilik ilişkisinin yasal olarak sona ermesidir. Boşanma Hukuku davaları kadın ve çocuk hakları dahil aileye yönelik tüm süreçlerde yürütücü ve karara bağlayıcıdır.

KVKK Hukuku

AVY Hukuk,  Kişisel Verilerin Korunmasına ilişkin Kişisel Verilerin Korunması Uyum hizmetini detaylı bir şekilde müvekkillerine sunmaktadır.

Fikri ve Sinai Mülkiyet

Fikri Mülkiyet soyut olan düşünsel ürünler üzerindeki mülkiyettir. Bu durumda kişilerin fikir ve sanat eserleri ile sınai üretimleri fikri mülkiyet hukuku ile koruma alanı bulmaktadır.

Miras Hukuku

Medeni Kanun’da düzenlenmiş olan Miras Hukuku bireylerin ölümü veya haklarında gaiplik kararı verilmesi halinde mirasa konu mal varlığının yasal 

Sorularınız mı var?

Size Yardımcı Olalım! Bizi Araıyn : (1)2345-2345-54

info@avyhukuk.com
·  Pzt – Cu 09:00-17:00